Ne demek?

Göz evetşı Bezlerinin Tıhunıklığı: Yağ bezlerinin tıkanması, göz kapağının kenarında iltihaplanma (blefarit) gibi durumlar, göz çevresinde tahrişe ve kumlu bir his oluşmasına neden olabilir.

Göz Doktoruna Danışın: şayet gözdeki yanma ve batma hissi daima devam ediyorsa veya şiddetliyse, bir göz doktoruna kafavurmanız önemlidir.

 Bulaşıcı bir dert başüstüneğu göz önüne tuzakındığında, kendinize hızlı davranılmış olduğunızdan sakıncasız olun ve iyileşene denli gayrı insanlarla temasa geçmeyin.

temelı durumlarda gözlerdeki dürüstıntı, güvenilir bir durumun belirtisi olabilir. Bu durumlar adidakileri yürekerebilir:

natürel gül suyu gözlerde yaşanmış olan morluk, kızarıklık ve yanma gibi durumları geçirebilir. Bu yüzden safi bir pamuğa gül suyu dökerek gözaltı ve göz çevresine sürebilirsiniz.

Göz Enfeksiyonları: Konjonktivit (göz iltihabı) kadar göz enfeksiyonları, göz yanması ve kızarıklığına neden olur. Doktor aracılığıyla reçete edilen antibiyotik göz damlaları veya sair ilaçlarla tedavi edilir.

Gözlerinizi Nemlendirmek: Göz kuruluğu, göz yorgunluğuna neden olabilir. Gözlerinizi nemlendirmek dâhilin göz damlaları yahut yapmacık göz evetşı kullanabilirsiniz.

bağımlı ki baş vecasının nedenleri beyninde çok sağlam sorunlardan lügat edebiliriz. Haliyle bu sorunlara karşı ne âlâ hasılat saymak kaçınılmaz olur. Dayanılmaz bir ağrıyla uyanmak, uyuyamamak yahut faaliyetlerimizi sürdürememek mümkün olabilir.

Gözünüze kimyasal molekül kaçyer bu henüz farklı ve henüz aşkın özen mucip bir durumdur. konut ismet ürünleri, güneş kremi, tiner, boya ve aerosol spreyler kabilinden maddeler, gözlerde uzun süreli dertya neden olabilecek tahriş edici maddeler dâhilerir.

perhiz, ruhsal gerilim ve ispirto tüketimi roza hastalığını tetikleyen faktörlerdir. yapmacık gözyaşları ve göz kapağının kesif sık temizlenmesi ve hijyeni şikayetleri azaltabilmektedir.

Mevsimsel olarak tesirleri geriış gösteren polenlerin en güçlü olduğu aylar ilkbahar aylarıdır. Kimileri alerjik durumlardan etkilenmediği muhtevain şanslıyken kimileri alerjik reaksiyonlara aartıkr. Polenlerin gözlerinizde yanma hissi yaratmasını istemiyorsanız ilkbahar aylarında aşkın ağkıtlık, yeşillik alanda bulunmamaya çtuzakışemtiakaloriız.

Göz oturmuşğu: Gözlerin yeterince nemlenmemesi yerinde göz müessesğu oluşabilir. Bu gestalt, elektronik beyin tasarrufı, uzun mevkut mabeyinç yararlanmaı, kuru alım yahut göz kapaklarının müsait şekilde kapanmaması gibi faktörlerden kaynaklanabilir. Göz damlaları read more kullanarak veya yapay göz evetşı kullanarak gözlerinizi nemlendirebilirsiniz.

Göz Kuruluğu: Göz oturmuşğu, gözlerin yeterince nemlenmemesi durumunda ortaya çıkar. Göz çevresinde yanma hissi, göz kuruluğu nedeniyle oluşabilir.

zaman geçişleri, polen ve toz alerjisi en pıtrak tanıdık etkenlerdir. ruzuşeb bilgisayar yahut ekrana karışmak zorunda kalanların ise süreğen problemlerı arasındadır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *